Het Jaarlijks Oliebollentournooi staat weer voor de deur.

Voor informatie of inschrijving stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of hou de facebook groep in de gatenoliebollentournooi

Crackerjacks zoekt het hogerop

Het gaat goed met Crackerjacks. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid. Met meer dan 350 leden is de club één van de grootste basketbalverenigingen van Nederland. Dat niet alleen; verschillende teams van Crackerjacks boekten dit seizoen flink vooruitgang qua prestaties. Daarnaast investeren we continu in een solide trainers- en scheidsrechterscorps.

Open trainingen

Door al deze ontwikkelingen zien we nu kans om met een aantal teams op een hoger niveau te gaan spelen binnen de NBB-competities. Voor de mannen onder 14, 16 en 18 ligt komend seizoen mogelijk de eerste klasse of tweede divisie binnen handbereik en voor de mannen onder 18.1 zelfs eredivisie.

Lees meer: Open Trainingen

NBB Streetball Masters Amersfoort

Amersfoort staat zondag 13 mei in het teken van Streetball Masters, het Open Nederlands Kampioenschap 3x3 basketball van de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Streetball Masters 2016 was een groot succes op Sportpark Zielhorst, maar in 2017 gaan we dit succes overtreffen! Het wordt groter en spectacularider! Dit keer organiseren basketballvereniging Crackerjacks in samenwerking met Basketball Events Organisation (BEO), de NBB en SRO het evenement op het Eemplein in Amersfoort, een betere locatie kan je niet hebben voor deze Urban sport! We zijn er trots op dat we, voor de tweede keer sinds de start in 2009, Streetball Masters naar Amersfoort hebben weten te halen en dan ook nog op zo'n top locatie!!!

Lees meer: NBB Streetball Tournooi

Subcategorieƫn