Op woensdag 2 mei komt het Nederlands mannenteam Basketballen 3X3 naar Amersfoort en mag iedereen die wil het tegen de Orange Lions opnemen. Ze staan klaar op het basketbalcourt aan de Ringweg Dorrestein, naast het Corderiuscollege. (Rondweg vanaf cjvv oversteken naar het Corderiuscollege, aan de linkerhand ligt het basketbalcourt). Tijdstip: rond 17.00 uur. Bij slecht weer wordt het programma aangepast. Gratis toegankelijk, opgeven om te spelen hoeft niet. 

Lees meer: 03X3 & SBM 2018

Crackerjacks ziet ook in het nieuwe basketbalseizoen kans om met een aantal jongensteams op hoog niveau te kunnen spelen binnen de NBB-competities. Voor deze teams organiseren we open trainingen. Crackerjacks zoekt het hogerop

Ambities

In seizoen 2018/2019 willen de Crackerjacks mannen onder 16 in de tweede divisie en de mannen onder 18  in de eredivisie uitkomen. Met de mannen onder 20 wil Crackerjacks op het hoogste landelijke niveau gaan spelen. Door middel van de open trainingen krijgen basketbal liefhebbers van binnen en buiten de vereniging de mogelijkheid om te bekijken of een prestatieteam bij hun ambities past.

Open training

Heb je veel over voor je sport basketbal, ben je super gemotiveerd om veel te trainen, veel te leren en daarnaast veel plezier met basketbal te beleven? Heb je zin om, voor minimaal 2 jaar, deel uit te maken van een basketbalclub met sterke trainers, een bloeiend verenigingsleven en een gezellige kantine? Meld je dan nu aan voor de open training bij via onderstaand formulier.

Naam:*
E-mail:*
Telefoon Nummer:
Huidige of meest recente vereniging
Hoogste team / niveau:
Geboorte Datum::

Na ontvangst van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

NBB Streetball Masters Amersfoort 2017

Amersfoort staat zondag 13 mei in het teken van Streetball Masters, het Open Nederlands Kampioenschap 3x3 basketball van de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Streetball Masters 2016 was een groot succes op Sportpark Zielhorst, maar in 2017 gaan we dit succes overtreffen! Het wordt groter en spectacularider! Dit keer organiseren basketballvereniging Crackerjacks in samenwerking met Basketball Events Organisation (BEO), de NBB en SRO het evenement op het Eemplein in Amersfoort, een betere locatie kan je niet hebben voor deze Urban sport! We zijn er trots op dat we, voor de tweede keer sinds de start in 2009, Streetball Masters naar Amersfoort hebben weten te halen en dan ook nog op zo'n top locatie!!!

Lees meer: NBB Streetball Tournooi 2017

Subcategorieƫn