Crackerjacks zoekt het hogerop

Het gaat goed met Crackerjacks. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid. Met meer dan 350 leden is de club één van de grootste basketbalverenigingen van Nederland. Dat niet alleen; verschillende teams van Crackerjacks boekten dit seizoen flink vooruitgang qua prestaties. Daarnaast investeren we continu in een solide trainers- en scheidsrechterscorps.

Open trainingen

Door al deze ontwikkelingen zien we nu kans om met een aantal teams op een hoger niveau te gaan spelen binnen de NBB-competities. Voor de mannen onder 14, 16 en 18 ligt komend seizoen mogelijk de eerste klasse of tweede divisie binnen handbereik en voor de mannen onder 18.1 zelfs eredivisie.

Trainers en spelers bij Crackerjacks bepalen samen in welke klasse of divisie zij uit willen komen binnen de NBB-competitie. Het voorlopige schema voor seizoen 2017/2018 ziet er als volgt uit:

  • Mannen U14.1: 1e klasse
  • Mannen U16.1: 1e klasse of tweede divisie
  • Mannen U18.1: eredivisie
  • Mannen U18.2: 1e klasse of tweede divisie

Voor deze teams organiseert Crackerjacks ‘open trainingen’, zodat basketbal liefhebbers van binnen en buiten de vereniging kunnen kijken of een prestatieteam bij hun ambities past.

Aanmelden

Heb je veel over voor je sport basketbal, ben je super gemotiveerd om veel te trainen, veel te leren en daarnaast veel plezier met basketbal te beleven? Heb je zin om, voor langere tijd, deel uit te maken van een basketbalclub met sterke trainers, een bloeiend verenigingsleven en een gezellige kantine? Meld je dan nu aan voor een ‘open training’ bij één van bovengenoemde Crackerjacks-teams.

Naam:*
E-mail:*
Telefoon Nummer:
Huidige of meest recente vereniging
Hoogste team / niveau:

Na ontvangst van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op.