Iedereen is welkom bij Crackerjacks! Of je nu in een team vanaf 10 jaar wil spelen, als jong talent bij Peanuts basketbal wil of recreactief. Kom 2 keer proberen of je net zo van basketball houdt als wij.

Via "aanmelden" in het menu kun je (na eventuele proeftainingen) je inschrijven bij Crackerjacks.
Voor Peanuts basketbal graag een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je je definitief inschrijft bij Crackerjacks, wordt je ook lid van de NBB. Crackerjacks zorgt voor aanmelding bij de NBB en draagt zorg voor de contributieafdracht aan de NBB.  

Alle kosten die verbonden zijn aan het lidmaatschap, maar ook bij het spelen van wedstrijden kunt je via het menu vinden.
Crackerjacks betaalt op jaarbasis zaalhuur aan SRO en contributie aan de Nederlandse Basketball Bond. Deze kosten zijn hoog, waardoor we genoodzaakt zijn om duidelijke richtlijnen te hebben voor spelers die, ondanks automatisch incasso, niet tijdig betalen: Niet betalen van de contributie leidt automatisch tot de schorsing van het recht om wedstrijden te spelen. Is de contributie na 1 maand nog niet betaald, dan is training ook niet meer mogelijk. De schorsing vervalt als aan alle financiële verplichtingen is voldaan.

Uitschrijven

We hopen dat je dit niet doet, maar opzeggen kan tweemaal per jaar:

Voor 1 november (voor de tweede helft van het basketballseizoen, vanaf 1 januari). Resterende contributie bedraagt € 50,-.
Voor 1 mei (voor de start van het komende basketballseizoen). Resterende contributie bedraagt € 0 (tenzij er nog een vordering uitstaat).

Uitschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het formulier op de site.

Kleding

Crackerjacks heeft haar eigen tenue. Alle competitiespelende teams zijn verplicht om in deze wedstrijdkleding te spelen. De Nederlandse Basketball Bond deelt boetes uit bij onjuiste kledingdracht. Deze boete wordt met de betreffende persoon verrekend en automatisch geïncasseerd. Uiteraard geldt dit niet als Crackerjacks niet tijdig een tenue heeft kunnen leveren. Aan het begin van het seizoen betalen de leden een borg voor het tenue. Deze wordt aan het einde van het seizoen weer teruggestort.