Basketbal: Iedereen, altijd en overal! is ons motto. Iedereen is van harte welkom bij Crackerjacks! Kom gerust en vrijblijvend twee keer proberen of je net zoveel van basketbal houdt als wij.

Maak gebruik van onderstaand formulier om je aan te melden voor deze 'proeftrainingen'. Om je na deze 'proeftrainingen' in te schrijven bij de vereniging vragen we je het formulier "Aanmelding lidmaatschap" te gebruiken.

Let op. voor de inschrijving bij de NBB is een pasfoto noodzakelijk. Je kunt een pasfoto digitaal uploaden in jpg, png of gif formaat.

Bij het aanmelden voor lidmaatschap worden je gegevens opgenomen in onze database. de email adressen worden tevens gebruikt voor club specifieke communciatie. Mocht je deze e-mail communicatie niet op prijs stellen wordt op verzoek uw email adres uit deze communicatie lijst verwijdert.

Ben je jonger dan 8 jaar stuur dan een mail naar Peanuts@crackerjacks.nl

 Proeftraining

Wanneer je gebruik wenst te maken van de proeftrainingen verzoeken we je onderstaand formulier in te vullen.
De technische comissie neemt dan contact met je op om je te informeren over de mogerlijkheden.Name:
E-mail:
Geslacht:*
Geboorte datum:*


Aanmelding lidmaatschap

Naam nieuw lid:*
Adres:*
Geboorte datum*
Geslacht*
E-mail:*
Telefoon nr.*
GSM:
Pasfoto toevoegen :*
In welk team heb je proef getraind!*
Ik wil spelen:*
Eerder gespeeld bij :

De contributie innen we via een verplichte automatische incasso in 4 termijnen. De bedragen worden rond de volgende data ge├»nd:
- 1ste termijn eind september
- 2de termijn eind november
- 3de termijn eind januari
- 4de termijn eind maart

Naam rekeninghouder*
Woonplaats rekeninghouder*
IBAN rekening nummer*
Ik ga akkoord met de voorwaarden*
Datum*
Naam:*
Geboorte datum invuller*
Opmerking:

Door je aan te melden als lid van basketbalvereniging Crackerjacks wordt je vanuit de vereniging aangemeld als lid van de NBB. Dit lidmaatschap maakt het mogelijk deel te nemen aan competitie wedstrijden.
Indien je recreatief lid bent of wanneer het de aanmelding van een jeugdlid betreft die geen wedstrijden of wedstrijden in de Eemland competitie speelt betreft is lidmaatschap van de NBB niet noodzakelijk en zal er ook geen lidmaatschap met NBB verzorgt worden.