logo bosscherkleinBosscher & Klein Bureau voor Destinatie Marketing.

Marianne Klein en Lisa Bosscher werken al ruim 15 jaar succesvol samen in de (zakelijke) toeristische markt. Marianne Klein werd in 1998 directeur van het Rotterdam Congres Bureau. Per 2000 kwam de samenwerking met Lisa tot stand nadat Lisa Bosscher in dienst trad van het Rotterdam Congres Bureau om daar het acquisitiebeleid voor de (inter)nationale MICE markt verder vorm te geven en uit te voeren. Belangrijk hoogtepunt van deze periode was het bereiken van de 2e plek in de ranking van Hollandse congressteden. Na Rotterdam volgden Utrecht, Gouda, Enschede, Tilburg, Bergen op Zoom, Amersfoort, internationaal samenwerkende limespartners, Utrechtse Heuvelrug, Friesland, de Achterhoek en vele andere destinaties.

Lees meer: Bosscher & Klein

logo sminkSmink uit Amersfoort

Smink is natuurlijk bekend van zijn lokatie aan langs de A1 maar

Lees meer: Smink

SiLogo2Sports-ingredients.com is opgericht om in 2011 een contractfabrikant van sport- en gezondheidsaanvullingen te zijn om een nieuwe toon in onze branche te zetten. Als contractfabrikant van sport- en gezondheidsaanvullingen kunnen wij op maat gemaakte formuleringen produceren en verkopen wij ook een standaard assortiment grondstoffen, capsules, tabletten en softgels.
Leverancier van bulk grondstoffen, capsules, tabletten en softgels

Lees meer: Sports Ingredients

logo brevelBrevel uit Amersfoort.

De HR kosten zijn voor veel ondernemingen vaak onnodig hoog. Besparing op deze kosten is mogelijk door slim in te kopen en de HR functie effectief en efficiënt te organiseren. Uw business is daarin leading, niet de HR functie zelf. Daar zijn we diep van overtuigd. Deze visie in combinatie met het feit dat juist de mensen in ondernemingen er toe doen vraagt om een heldere bijdrage en om concrete resultaten van HR. Efficiency en effectiviteit kan zorgen voor onderscheidende waarde.

Lees meer: Brevel