logo brevelBrevel uit Amersfoort.

De HR kosten zijn voor veel ondernemingen vaak onnodig hoog. Besparing op deze kosten is mogelijk door slim in te kopen en de HR functie effectief en efficiënt te organiseren. Uw business is daarin leading, niet de HR functie zelf. Daar zijn we diep van overtuigd. Deze visie in combinatie met het feit dat juist de mensen in ondernemingen er toe doen vraagt om een heldere bijdrage en om concrete resultaten van HR. Efficiency en effectiviteit kan zorgen voor onderscheidende waarde.


In de zomer van 2012 bracht deze visie twee gedreven HR business partners bij elkaar: Dave Heilbron en Jan van Tilborg. De start van Brevèl is daarvan het mooie resultaat. Nu volop in ontwikkeling naar een onafhankelijke positie en sterk in ondernemingen tot zo’n 1000 medewerkers.

Brevèl brengt u helderheid. HR businesspartners die uitstekend in staat zijn om complexe ondernemingsvraagstukken snel en in essentie te doorgronden. Meer bijdragen en minder ingewikkeld doen is de basis en daarbij noemen we naam en rugnummer. Brevèl staat u graag terzijde op basis van kennis en ervaring, netwerk, durf en slagkracht. Helder in HR. Dat geeft uw onderneming op korte en lange termijn succes.​