De technische commissie zorgt binnen Crackerjacks voor alle praktische zaken die komen kijken bij het basketballen. Denk hierbij aan teamindelingen, trainingsroosters, het organiseren van bijeenkomsten en opleidingen voor trainers/coaches, etc.

De commissie wordt hierbij ondersteund door verschillende andere commissies en functionarissen zoals de materiaalcommissie, de scheidsrechterscommissie en het wedstrijdsecretariaat.

Op dit moment bestaat de technische commissie uit 6 leden: Marcel de Bruijn, Jarno Dokter, Jurgen van Herwijnen, Miro Kaposi, Marieke Koudijs en Clemens Post.

v.l.n.r. Marcel de Bruijn, Jurgen van Herwijnen, Mariek Koudijs, Miro Kaposi, Jarno Dokter, Clemens Post.

Alle taken en verantwoordelijkheden worden binnen de commissie verdeeld zodat er duidelijke aanspreekpunten zijn. Heb je een vraag en weet je niet bij wie je moet zijn? Dan kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan helpen we je op weg.

Aanmeldingen heren/jongens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmeldingen dames/meiden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmeldingen jongste jeugd (t/m U12) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Clinics Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opleiding trainers/coaches Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stagebegeleiding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
YES Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oefenwedstrijden/toernooien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rooster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaalhuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainersindeling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Team indeling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.