Blue Arrows HS1 – Crackerjacks HS2 (49-44)

28-09-2020

27-09-2020
Ondanks de vele afwezigen was er genoeg zelfverzekerdheid bij het team om met acht man te winnen van Blue Arrows.
Vanaf de start van de wedstrijd stond alle blauwe pijlen in de bucket voor een 2-1-2 zoneverdediging. Dus al snel bleek dat we een goed schotpercentage moesten gaan neerzetten om de overwinning binnen te halen. En dat ging moeizamer dan verwacht.
In de verdediging ging het best redelijk en met vlagen zelfs goed. Maar in de aanval haperde er van alles. De spacing, het vrijlopen, het opposten maar vooral ook het schot. Ondanks enkele driepunters van Yannick en Stefan viel er weinig. Ook inside werden veel te veel simpele schotjes en zelfs lay ups gemist. Tel daar een vrije worpenpercentage bij op van 30% en het moge duidelijk zijn dat we deze wedstrijd niet konden winnen. Het bleef tot 30 seconden voor het einde nog spannend (het grootste verschil in de wedstrijd was 6 punten) maar uiteindelijk moesten we concluderen dat we niet goed genoeg hadden gespeeld om te mogen winnen.