Heren 1 wint Hot Pepper Heat toernooi

13-09-2021

De heren 1 heeft een redelijk bezet toernooi bij Hot Pepper Heat gewonnen. 6 wedstrijden van 25 minuten op 1 dag en deze allemaal winnen is een prestatie op zich. Met 7 man wisten we dat het een uitputtingsslag zou worden. De organisatie van het toernooi was niet helemaal top. Wedstrijden achter elkaar spelen om dan vervolgens 2 en een half uur te moeten wachten, uiteindelijk geen bondscheidsrechters en je eigen wedstrijd tafelen. Het zijn een paar voorbeelden van niet echt een goed doordachte opzet.

Maar daar kwamen we niet voor. We kwamen om games te spelen en om in ieder geval tegen 1 tegenstander uit de 1ste divisie tegen te komen. Niet alle wedstrijden liepen even soepel omdat we ook onze krachten moesten verdelen. Dat deden we goed en gedegen. Dat nu juist in een wedstrijd tegen onze eigen heren Jarno door zijn enkel ging was wel een domper. Gelukkig konden er 2 mannen van H2 ons verder helpen tot en met de finale.

Al met al een leerzame dag met veel games en verschillende soort tegenstanders. Met 7 man dan toch winnen is een zeer goede prestatie. Op naar de eerste competitie wedstrijden.