Nieuw: walking basketball bij Crackerjacks!

15-09-2021

Op dinsdag, 28 september 2021 is het dan eindelijk zo ver: we gaan nu echt beginnen met Walking Basketball.

In 2020 twee keer uitgesteld vanwege de coronamaatregelen maar nu kunnen we toch echt van start.
Walking Basketball is voor de 55-plusser die nog lekker in beweging en sportief met basketball bezig wil zijn. En dat onder de noemer OldStars: een initiatief van het Ouderenfonds, SRO en Craackerjacks.
De organisatie ervan is verder een verantwoordelijkheid van Crackerjacks. Op deze pagina vind je een flyer en lees je er veel meer over.

Ben je iemand die graag wil meedoen of ken je iemand die mogelijk interesse heeft, laat het weten en zegt het voort! Walking basketball is elke dinsdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur in sporthal Zielhorst met inloop vanaf 16.30 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij Jasper Hoogland: walkingbasketball@crackerjacks.nl