Corona update 28-11

29-11-2021

Beste Crackerjackers, 

We hebben de aanscherping van de maatregelen allemaal meegekregen. De aanscherping is geen verrassing meer en we volgen de richtlijnen. Die leveren wel een flinke puzzel op door de forse beperking in tijd voor training en voor wedstrijden. 

Komende week (maandag 29-11 tot en met vrijdag 03-12) vervallen alle trainingen. We houden berichtgeving van de NBB in de gaten. Komende week zal duidelijk worden wat de nieuwe maatregelen betekenen voor het verloop van de competities. 

Zodra deze impact duidelijk is kunnen we als vereniging besluiten wat we doen met de weekends. Trainen of wedstrijden spelen, of een mix daarvan. Zaalruimte beschikbaar maken op trainingsdagen voor 17.00 uur is helaas geen optie. Simpelweg omdat deze bezet is. 

We blijven hopen op betere tijden en meer ruimte om te basketballen. Hou de berichten hierover goed in de gaten. Blijf intussen gezond en laat gerust van je horen als je een vraag hebt.   

Met sportieve groet,
Gino Mac Donald