Dank jullie wel voor dit fantastische seizoen!!

05-07-2024

Lieve Crackerjackers, wat een mooi seizoen hebben we achter de rug. We hebben lekker gespeeld, getraind, gestreden, grote en kleine overwinningen geboekt.

Er zijn dit jaar een hoop positieve dingen gebeurd. Een greep uit een enerverend  jaar.

We groeiden van 396 naar 460 leden

Dit seizoen hebben we, door goed samen te werken het tij van de dalende ledenaantallen weten te keren. Voor komend seizoen komen er zelfs twee teams bij.

Vrijwilligers

Onze vaste vrijwilligers-kern heeft (in overeenstemming met ons vrijwillgersbeleid) een bedankje in de vorm van een hoodie of shirt gekregen. En dat is dik verdiend. Dank jullie wel voor jullie inzet! Er zijn meer vrijwilligers bijgekomen, dat is fijn want met z’n allen is het werk makkelijker te doen.

Wachtlijst

De wachtlijst is gegroeid…. En daar gaan we mee aan de slag. Dit seizoen starten we met instroomtrainingen, onze wachtlijst gaat daar volledig in terecht komen. Op deze manier kunnen aspirant leden kijken of we bij elkaar passen en beginnen met trainen.

Basketball kamp

Dit jaar hadden we het best bezochte basketballkamp sinds jaren. Het was één groot feest met hier en daar wat ondeugende uitstapjes ;).

Bestuur

We zijn nu compleet met 6 bestuursleden, en plannen die we twee jaar geleden gestart zijn beginnen vorm te krijgen en vruchten af te werpen.

Begroting

De negatieve begroting (-€4000,-) van de start van het seizoen hebben we ondanks een aantal tegenvallers weten om te buigen naar een positief resultaat (+€10.000,-).

Trainersbegeleiding

We hebben sinds dit seizoen weer trainersbegeleiders, een soort van CJ-Co in andere vorm. Hiermee kunnen we sparringspartners en ondersteuning aan onze trainers bieden.

Vooruitblik voor het nieuwe seizoen

Eredivisie

Voor als je het nog niet had gehoord, we gaan met de MU22 Eredivisie spelen. Om deze ambitie te ondersteunen zijn Miro Kaposi en Ramon van Wingerden toegetreden tot de Technische Commissie.

CJ 50 Jaar

Ik zou bijna het belangrijkste vergeten. Volgend seizoen is ons 50 jarig jubileum. We willen het samen met jullie uitgebreid vieren, hou de nieuwsbrief in de gaten voor aankondigingen. Ook hier geldt: heb je ideeën en/of suggesties vertel het ons persoonlijk of via  evenementen@crackerjacks.nl

Dit zijn zo maar een paar mooie dingen van dit seizoen. Het vertelt me dat het goed gaat met de vereniging. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Dus als je feedback hebt, dan horen we dat graag persoonlijk of via bestuur@crackerjacks.nl

Komend seizoen belooft dus weer heel mooi te worden! Ik heb er zin in!

Sportieve groet,
Namens het bestuur,
Arent-Jan Jongman