Een geslaagde slotdag

21-06-2024

Zaterdag 15 juni was de jaarlijkse slotdag en het was een gezellige middag waarop we met de hele vereniging het afgelopen seizoen goed hebben afgesloten.

We begonnen de middag met het ouder-kind toernooi. Dit wordt altijd druk bezocht en ook dit keer waren er weer meer dan honderd deelnemers. Twaalf teams met Crackerjacks leden onder de 14 jaar streden samen met hun broers, broertjes, zusjes, zussen en ouders tegen elkaar. De spanning liep soms hoog op, maar het belangrijkste was dat er lekker gebasketbald werd en veel gelachen. Hier en daar werd er zelfs nog gedunkt (met of zonder optillen). Uiteindelijk was er één team dat er met de felbegeerde taart vandoor ging.

Na dit festijn werden de drie kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd met medailles vanuit de bond. Vooral de U18 heeft een succesvol jaar gehad met een kampioenschap van U18-1 en U18-3!

Het tweede deel van het toernooi bestond uit een mix-toernooi voor leden vanaf U16. Er waren acht teams bestaande uit een mix van verschillende niveaus per team. Van U16 tot aan HS1. Ook dames en heren waren gemixt waarbij de dames voor elke score een punt extra kregen zodat iedereen goed met elkaar moest samen spelen. Na drie uur spelen was er een winnaar met zelfs één teamlid dat bij het oliebollentoernooi ook al had gewonnen.

Ondertussen was om vier uur de BBQ aan gegaan. Daar werd goed van gegeten en er werd gezellig nagepraat over het toernooi en het seizoen.

Daarmee is het seizoen 2023/24 tot een mooi einde gekomen en we kijken uit naar het komend seizoen waarin de vereniging 50 jaar bestaat. Reden voor nog meer mooie basketbalfeestjes. De voorbereidingen voor het jubileumfeest en het starttoernooi zijn inmiddels al in volle gang!

Bekijk ook de foto’s: