Bestuur
Voorzitter Marianne Klein
Jan van Tilborg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Adrie van Wonderen Voorzitter
Penningmeester Johan Hazelzet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdorganisatie
Wedstrijdsecretaris Marco van Apeldoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Takenplanner Jessica van Schie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische Commissie
Jongens en Meiden tot U16 Désirée de Graauw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrouwen t/m VU22 Désirée de Graauw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mannen t/m MU22 Marcel de Bruijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heren Senioren (U24 en hoger) Jurgen van Herwijnen  
Dames Senioren (U24 en hoger) Marieke Koudijs  
Crackerjacks on Wheels
Contactpersoon Kees van Wielink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ledenadministratie Henny Dokter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechterssecretariaat Marco van Apeldoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kascommissie John Voppen, Marcel Kooyman  
Webmaster  Michiel Tempelman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Materiaalbeheer Timo van Burgsteden  
Club van 100 Erik van Velsen, Alphons Simmon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenscontactpersoon Ceciel Lansink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Crackerjacks heeft een vertrouwenscontactpersoon (VCP) aangesteld. Daar kun je terecht voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot (seksuele) intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag. Denk daarbij aan pesten, buitensluiten, vernederen, bang maken, discriminatie, agressie, beschuldigingen etc.

De VCP adviseert en kan eventueel doorverwijzen naar een vertrouwenspersoon die een inhoudelijke rol heeft en hiervoor speciaal is opgeleid.

Lees meer: Vertrouwenscontactpersoon