Voorzitter

Marianne Klein en
Jan van Tilborg

Voorzitter
 
Secretaris Adrie van Wonderen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Johan Hazelzet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdorganisatie

Wedstrijddecretaris Marco van Apeldoorn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Takenplanner Jessica van Schie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische Commissie
Jongens en Meiden vanaf u16 Desiree de Graauw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jongens t/m u14 Mark de Laat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meiden t/m u14 Mark en Desiree Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon Heren 18 + Jurgen van Herwijnen  
Contactpersoon Dames 20+ Marieke Koudijs  
Crackerjacks on Wheels
Contacpersoon Kees van Wielink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ledenadministratie Henny Dokter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechterssecretariaat Marco van Apeldoorn  
Kascommissie John Voppen, Wim Wieringa
 
Webmaster  Michiel Tempelman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Materiaalbeheer Timo van Burgsteden  
Club van 100 Erik van Velsen, Alphons Simmon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.