Voorzitter

Marianne Klein en
Jan van Tilborg

Voorzitter
 
Secretaris Adrie van Wonderen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Johan Hazelzet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdorganisatie

Wedstrijddecretaris Marco van Apeldoorn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Takenplanner Jessica van Schie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische Commissie
Jongens en Meiden vanaf u16 Desiree de Graauw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jongens t/m u14 Mark de Laat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meiden t/m u14 Mark en Desiree Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon Heren 18 + Jurgen van Herwijnen  
Contactpersoon Dames 20+ Marieke Koudijs  
Crackerjacks on Wheels
Contactpersoon Kees van Wielink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ledenadministratie Henny Dokter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechterssecretariaat Marco van Apeldoorn  
Kascommissie John Voppen, Marcel Kooiman
 
Webmaster  Michiel Tempelman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Materiaalbeheer Timo van Burgsteden  
Club van 100 Erik van Velsen, Alphons Simmon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwens contact persoon  Ceciel Lansink
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Basketballvereniging Crackerjacks heeft een vertrouwenscontactpersoon (VCP) aangesteld voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot seksuele intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag zoals: pesten, buitensluiten, vernederen, bang maken, discriminatie, agressie en beschuldigingen.

De VCP adviseert, maar is niet inhoudelijk betrokken. De VCP kan eventueel doorverwijzen naar een vertrouwenspersoon, die wel een inhoudelijke rol heeft en hiervoor speciaal is opgeleid.

Lees meer: Vertrouwenscontactpersoon Crackerjacks