Kleding

Wedstrijdtenue verplicht

Crackerjacks heeft haar eigen tenue. Alle wedstrijdteams zijn verplicht om in wedstrijdkleding te spelen. Bij onjuiste kledingdracht deelt NBB-boetes uit. De boete zal dan worden verrekend met betreffende persoon en automatisch worden geïncasseerd. Uiteraard gaan wij ervan uit dat we als team ervoor zorgen dat we ons houden aan de regels en ervoor zorgen we onze spullen compleet bij ons hebben.  

Omdat jeugd leden sneller groeien dan ouders kunnen inkopen, heeft Crackerjacks als beleid dat jeugdspelers hun tenue huren. Het voordeel hiervan is dat een wedstrijdlid op ieder moment gedurende het seizoen kan aangeven wanneer hij/zij een maat groter nodig heeft. Bij het aanmelden als lid betalen de jeugd leden een borg voor het tenue. Deze wordt aan het einde van de lidmaatschap weer teruggestort.

Tenue aanvragen of ruilen

Nieuwe leden kunnen zelf of via hun coach een tenue aanvragen via deze pagina. Zorg ervoor dat je weet welke nummers er al bezet zijn binnen het team zodat gekeken kan worden welke nummers nog in de liggende voorraad beschikbaar zijn of dat er een tenue bij de leverancier bijbesteld moet worden. 

Ook leden die een versleten tenue hebben dat vervangen dient te worden of momenteel een tenue hebben met een nummer dat al in het team voorkomt, kunnen via deze pagina aan aanvraag indienen zodat het tenue omgewisseld kan worden. Kijk altijd eerst of je wellicht onderling met hogere/lagere teams kunt ruilen om het probleem op te lossen.

Let op: Er is helaas niet van alle maten en alle nummers direct voorraad beschikbaar. Het kan dus zijn dat het tenue nog besteld dient te worden bij de leverancier. Hier kan een levertijd van 4 tot 6 weken overheen gaan. Maattabellen zijn beschikbaar op aanvraag. Uiteraard is het altijd handig om binnen het team na te gaan of je een tenue van een ander kunt passen zodat je weet welke maat je nodig hebt.

Tenues voor senioren

Het beleid is dat leden van de seniorenteams (U20 en hoger; in principe als je bent uitgegroeid) zelf een (koop)tenue aanschaffen. Dit kan je zelf regelen via de webshop (zie hieronder). 

Hoe werkt het kopen van een tenue? In de webshop kun je kiezen voor een standaardtenue of een reversible.
Zorg ervoor dat je een account aan maakt en ingelogd bent om gebruik te kunnen maken van de verenigingsprijzen. 

Link naar de webshop: https://crackerjacks.bbclubshop.nl/

Trainingstenue en overige clubkleding

Voor training of vrije tijd is er ook veel kleding te vinden op onze clubwebshop.
Neem een kijkje op: https://crackerjacks.bbclubshop.nl/team-wear/trainingskleding.html

Vragen?

Heb je een vraag betreft tenues?
Stuur dan een mail naar tenues@crackerjacks.nl
Contactpersoon: Jill Rajak en Arjan Schuld