Clubsponsors

Bosscher & Klein

Bureau voor Destinatie Marketing

Marianne Klein en Lisa Bosscher werken al ruim 15 jaar succesvol samen in de (zakelijke) toeristische markt. Marianne Klein werd in 1998 directeur van het Rotterdam Congres Bureau. Per 2000 kwam de samenwerking met Lisa tot stand nadat Lisa Bosscher in dienst trad van het Rotterdam Congres Bureau om daar het acquisitiebeleid voor de (inter)nationale MICE markt verder vorm te geven en uit te voeren. Belangrijk hoogtepunt van deze periode was het bereiken van de 2e plek in de ranking van Hollandse congressteden. Na Rotterdam volgden Utrecht, Gouda, Enschede, Tilburg, Bergen op Zoom, Amersfoort, internationaal samenwerkende limespartners, Utrechtse Heuvelrug, Friesland, de Achterhoek en vele andere destinaties.


Smink

Smink is natuurlijk bekend van zijn lokatie langs de A1.

De Smink Groep is gespecialiseerd in afvalinzameling en afvalverwerking en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. De Smink Groep bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Smink Afvalverwerking
  • Smink Boskalis Dolman v.o.f.
  • Smink Containers
  • Smink Recycling Centrum
  • Smink Materieel

De Smink Groep maakt sinds 2006 onderdeel uit van Shanks Nederland. Hierdoor werd het bedrijf onderdeel van een landelijk netwerk van dienstverlening op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking.


Sports Ingredients

Sports-ingredients.com is opgericht om in 2011 een contractfabrikant van sport- en gezondheidsaanvullingen te zijn om een nieuwe toon in onze branche te zetten. Als contractfabrikant van sport- en gezondheidsaanvullingen kunnen wij op maat gemaakte formuleringen produceren en verkopen wij ook een standaard assortiment grondstoffen, capsules, tabletten en softgels.
Leverancier van bulk grondstoffen, capsules, tabletten en softgels.

​Wij willen de industrie bedienen met innovatieve producten en ingrediënten, terwijl we de flexibiliteit en snelheid in het oog houden. We begrijpen dat het lanceren van een nieuw product tijd kost en veel geld kan kosten. Daarom hebben wij de mogelijkheid om naast ons op maat gemaakte formules te voorzien van ons standaard assortiment producten uit voorraad. Ons standaard assortiment producten kunnen snel in heel Europa worden geleverd.