Teamsponsors

Heren 1 / MU22.1 / VU18.1 – Audientis

Audientis, voor op maat gesneden oplossingen voor dienstverlenende vraagstukken op het gebied van Facility, Hospitality en Parkmanagement.

Facility
In de afgelopen jaren is de aandacht voor wet- en regelgeving verlegd van overheid naar de pandeigenaar, maar ook pandgebruiker in het geval u panden huurt.
Veel beheerders hebben moeite om volledig te garanderen dat hun panden voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en weten vaak niet waar zij moeten beginnen. Documentatie betreffende compliancy / gebouwbeheer, zoals keuringscertificaten, onderhoudsrapportages, logboeken, bouwtekeningen zijn:
• vaak moeilijk te vinden of worden niet teruggelegd;
• moeilijk beheersbaar en grip ontbreekt op controle uitvoerbaarheid;
• niet volledig;
• onderhevig aan verandering van leveranciers.
Herkent u bovenstaand probleem en zou u hierbij hulp kunnen gebruiken?
Audientis biedt u een advies op maat.

Hospitality
Hospitality is voor veel bedrijven van belang om zich te kunnen onderscheiden. Om bezoekers en klanten net dat beetje extra te bieden. Hospitality staat voor gastvrijheid, hostmanship en/of klantbeleving.
Speelt hospitality nog geen noemenswaardige rol in uw bedrijf en wil u hier graag mee aan de slag? Of bent u juist volop bezig met gastvrijheid en benieuwd naar de nieuwste trends?
Audientis helpt u graag verder, of het nu het verbeteren van uw customer journey is of het beter laten samenwerken van de verschillende dienstverleners.

Parkmanagement
Naast Facilitaire of Hospitality vraagstukken kunt u ook bij Audientis terecht voor uw parkmanagement organisatie.
Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren.
Parkmanagement kan bestaan uit het aanstellen van een coördinerende parkmanager, een compleet projectmanagement-pakket of deelcontracten.

www.audientis.nl


Heren 1 / MU22.1 / VU18.1 – BfS

Blauw Financial Services


Heren 1 / MU22.1 / VU18.1 – Gember Spot

Gember Spot wil een gezonde levensstijl toegankelijk maken voor iedereen. Wij willen laten zien dat iedereen op een goedkope en simpele manier een gezonder leven kan leiden.
Dat doen we met onze Shots, onze GemberShots zitten boordevol vitaminen en mineralen.
Gember heeft veel voordelen, helpt tegen misselijkheid, is een natuurlijke ontstekingsremmer, verbeterd de spijsvertering en helpt bij afvallen.
Gember Spot heeft mogelijk gemaakt dat allemaal te stoppen in 1 Shot, in 6 verschillende smaken!
Wat ons uniek maakt is dat wij alleen de groenten en fruit gebruiken voor onze Shots. Wij voegen geen kunstmatige stoffen, suikers of zout toe! 100% Veganistisch.
Gember Spot werkt duurzaam. Ons bedrijf werkt samen met fietskoeriers.nl en Cycloon Post om de bezorging van jouw Shots zo duurzaam mogelijk te doen, op de fiets!

www.gemberspot.com


Heren 2 – Acrelec SA

“A decision makes sense only if it serves our clients” 
Innovate with our Technology 

Today’s consumers demand convenience and speed of service from brands that can engage, educate and entertain them.

The Acrelec Group is a leading digital transformation company that provides the world’s largest restaurant, retail and leading brands with hardware, software and services to reimagine the customer experience for the digital age. 
Our phygital solutions help brands engage consumers in new and innovative ways that add convenience, speed of service and engagement to the customer journey while increasing revenue and streamlining business processes. 
Acrelec pioneered digital kiosks in quick service restaurants and gained prominence by developing digital commerce platforms for the world’s largest retail brands.
Acrelec has over 20,000 installations in 50 countries and over 700 employees worldwide.

www.acrelec.com

Acrelec SAS ontwikkelt en verkoopt zelfbestellingskiosken voor snelle servicerestaurants en winkels in Frankrijk en daarbuiten. Het biedt drive-in, factuur, e-commerce en informatie en oplossingen voor webpads. Het bedrijf biedt digital signage-producten, zoals digitale menuborden om de verkoop van producten te bevorderen; en bestel kant-en-klare borden. Het biedt ook cloud-bestellingsoplossingen, waaronder orderbeheer en ophaalorders bij winkels via een kiosk voor binnen of buiten. Daarnaast biedt het training en consultancy, infrastructuur en beheerde oplossingen, en hardwareondersteuning en reparatieservices; en helpdesk- en field engineering services. Het dient ook stadions, bakkerijen en bloemisten. Het bedrijf werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Saint-Thibault-des-Vignes, Frankrijk.