Teamsponsors

Heren 1 / MU22.1 / VU18.1 – Audientis

Audientis, voor op maat gesneden oplossingen voor dienstverlenende vraagstukken op het gebied van Facility, Hospitality en Parkmanagement.

Facility
In de afgelopen jaren is de aandacht voor wet- en regelgeving verlegd van overheid naar de pandeigenaar, maar ook pandgebruiker in het geval u panden huurt.
Veel beheerders hebben moeite om volledig te garanderen dat hun panden voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en weten vaak niet waar zij moeten beginnen. Documentatie betreffende compliancy / gebouwbeheer, zoals keuringscertificaten, onderhoudsrapportages, logboeken, bouwtekeningen zijn:
• vaak moeilijk te vinden of worden niet teruggelegd;
• moeilijk beheersbaar en grip ontbreekt op controle uitvoerbaarheid;
• niet volledig;
• onderhevig aan verandering van leveranciers.
Herkent u bovenstaand probleem en zou u hierbij hulp kunnen gebruiken?
Audientis biedt u een advies op maat.

Hospitality
Hospitality is voor veel bedrijven van belang om zich te kunnen onderscheiden. Om bezoekers en klanten net dat beetje extra te bieden. Hospitality staat voor gastvrijheid, hostmanship en/of klantbeleving.
Speelt hospitality nog geen noemenswaardige rol in uw bedrijf en wil u hier graag mee aan de slag? Of bent u juist volop bezig met gastvrijheid en benieuwd naar de nieuwste trends?
Audientis helpt u graag verder, of het nu het verbeteren van uw customer journey is of het beter laten samenwerken van de verschillende dienstverleners.

Parkmanagement
Naast Facilitaire of Hospitality vraagstukken kunt u ook bij Audientis terecht voor uw parkmanagement organisatie.
Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren.
Parkmanagement kan bestaan uit het aanstellen van een coördinerende parkmanager, een compleet projectmanagement-pakket of deelcontracten.

www.audientis.nl


Heren 1 / MU22.1 / VU18.1 – BfS

Blauw Financial Services


Heren 1 / MU22.1 / VU18.1 – Gember Spot

Gember Spot wil een gezonde levensstijl toegankelijk maken voor iedereen. Wij willen laten zien dat iedereen op een goedkope en simpele manier een gezonder leven kan leiden.
Dat doen we met onze Shots, onze GemberShots zitten boordevol vitaminen en mineralen.
Gember heeft veel voordelen, helpt tegen misselijkheid, is een natuurlijke ontstekingsremmer, verbeterd de spijsvertering en helpt bij afvallen.
Gember Spot heeft mogelijk gemaakt dat allemaal te stoppen in 1 Shot, in 6 verschillende smaken!
Wat ons uniek maakt is dat wij alleen de groenten en fruit gebruiken voor onze Shots. Wij voegen geen kunstmatige stoffen, suikers of zout toe! 100% Veganistisch.
Gember Spot werkt duurzaam. Ons bedrijf werkt samen met fietskoeriers.nl en Cycloon Post om de bezorging van jouw Shots zo duurzaam mogelijk te doen, op de fiets!

www.gemberspot.com


MU18.1 – Smartphonehoesjes.nl

Maak kennis met de hoofdsponsor van MU18.1: Smartphonehoesjes.nl! Deze Nederlandse webwinkel is een innovatief en jong bedrijf, dat hard groeit binnen de e-commerce branche. Zo zijn ze met meer dan 45.000 producten de grootste aanbieder op het gebied van telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoon accessoires.

Naast een breed assortiment, kun je bij Smartphonehoesjes.nl ook uitgaan van service, betrouwbaarheid en voordeel. De klantenservice staat 6 dagen per week voor je klaar per telefoon, WhatsApp en sociale media. Heb je problemen met je telefoonhoesje, powerbank of een ander product? Dan kun je daar terecht. Het winkelen op de webshop gaat geheel veilig en zonder zorgen. Om dit te garanderen werkt Smartphonehoesjes.nl samen met verschillende partners. Bij de Feedback Company kun je de vele beoordelingen lezen van klanten die je voor waren.

Smartphonehoesjes.nl is inmiddels 8 (bijna 9!) jaar geleden opgericht door de broers Hooft. Een tof concept kwam tot leven op een heuse zolderkamer. De zolderkamer werd ingeruild voor een klein pand en dit groeide met de tijd uit tot een ruimte voor maar liefst 150 man (and still counting!). Bovendien staat er een nieuw bedrijfspand op de agenda, zodat er binnenkort nóg meer leuke collega’s het team kunnen versterken. Het pand krijgt een perfecte locatie aan de Randweg in Leusden, op 1 minuut afstand van snelweg A28.

Natuurlijk is Smartphonehoesjes.nl ook in de tussentijd op zoek naar leuke collega’s om het bedrijf te versterken. Zo is er het hele jaar door ruimte voor spontane Klantenservice en Magazijn medewerkers, maar ook voor de overige afdelingen staan toffe functies open. De verschillende vacatures vind je op de Werken bij Smartphonehoesjes.nl pagina. Aarzel niet en solliciteer op jouw droombaan!

ServiceBetrouwbaarheidVoordeel
Tevreden klanten is waar alles om draait bij Smartphonehoesjes.nl. Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar per telefoon, e-mail en sociale media. Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Iedereen kan een bestelling zonder opgaaf van reden binnen dertig dagen retourneren waarna we het aankoopbedrag terugstorten of een passend alternatief proberen te vinden. Bij Smartphonehoesjes.nl kunt u veilig winkelen en betalen. Om dit te bevestigen, werken we samen met verschillende partners. Bij The Feedback Company vindt u de beoordelingenvan veel klanten die u voor waren. Daarnaast is Smartphonehoesjes.nl aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk die garant staat voor veilig en betrouwbaar winkelen op Internet. Bekijk voor meer informatie onze pagina over Stichting Webshop KeurmerkNaast uitstekende service en betrouwbaarheid wilt u natuurlijk ook voordelig kunnen shoppen. Smartphonehoesjes.nl rekent daarom geen verzendkosten bij uw bestelling. Daarnaast zorgen wij dat onze prijzen voortdurend scherp blijven zodat u nooit te veel betaalt.

Heren 2 – Acrelec SA

“A decision makes sense only if it serves our clients” 
Innovate with our Technology 

Today’s consumers demand convenience and speed of service from brands that can engage, educate and entertain them.

The Acrelec Group is a leading digital transformation company that provides the world’s largest restaurant, retail and leading brands with hardware, software and services to reimagine the customer experience for the digital age. 
Our phygital solutions help brands engage consumers in new and innovative ways that add convenience, speed of service and engagement to the customer journey while increasing revenue and streamlining business processes. 
Acrelec pioneered digital kiosks in quick service restaurants and gained prominence by developing digital commerce platforms for the world’s largest retail brands.
Acrelec has over 20,000 installations in 50 countries and over 700 employees worldwide.

www.acrelec.com

Acrelec SAS ontwikkelt en verkoopt zelfbestellingskiosken voor snelle servicerestaurants en winkels in Frankrijk en daarbuiten. Het biedt drive-in, factuur, e-commerce en informatie en oplossingen voor webpads. Het bedrijf biedt digital signage-producten, zoals digitale menuborden om de verkoop van producten te bevorderen; en bestel kant-en-klare borden. Het biedt ook cloud-bestellingsoplossingen, waaronder orderbeheer en ophaalorders bij winkels via een kiosk voor binnen of buiten. Daarnaast biedt het training en consultancy, infrastructuur en beheerde oplossingen, en hardwareondersteuning en reparatieservices; en helpdesk- en field engineering services. Het dient ook stadions, bakkerijen en bloemisten. Het bedrijf werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Saint-Thibault-des-Vignes, Frankrijk.