Jeugd inschrijving

Als je je proeftrainingen hebt gehad en je hebt besloten om lid te worden, zijn wij natuurlijk erg blij!
Als je ouder bent dan 9 jaar en jonger dan 16 jaar of ouder bent, kun je op deze pagina het aanmeldformulier invullen.
Ben je ouder dan 16 jaar, gebruik dan het seniorenformulier.
Ben je jonger dan 9 jaar, schrijf je dan in bij de Peanuts.
Ben je ouder dan 55 jaar en wil je in rustiger vaarwater genieten van basketball, schrijf je dan in voor Walking Basketball.

  Geslacht (vereist)

  N.B. Als je nog niet hebt meegetraind bij een team, ga dan naar het proeftrainingsformulier!

  Binnen Crackerjacks maken we onderscheid tussen competitieleden en recreanten.
  Recreanten die bij competitieteams meetrainen, krijgen de mogelijkheid om 3x mee te spelen in de competitie bij het betreffende team.

  CompetitiefRecreatief

  Hieronder vragen wij de bevestiging dat de aanvullende bepalingen en voorwaarden ter kennis genomen zijn, mochten er vragen zijn hier omtrent kunt u contact opnemen met de penningmeester.

  Onderstaande gegevens dienen ingevuld te worden door de wettelijk vertegenwoordiger / rekeninghouder.
  Deze persoon zal tevens worden opgevoerd als contactpersoon.

  Ik ga akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals op deze website beschreven waaronder het gebruik van mijn naam en geboortedatum bij interne communicatie:
  Ja, akkoord

  Gegevens contactpersoon:

  Door het versturen van dit formulier ga je een lidmaatschap aan voor onbepaalde tijd. Een kopie van dit formulier wordt gezonden aan het emailadres opgegeven als rekeninghouder.
  De inschrijving zal bevestigd worden door de ledenadministratie.

  Tevens geeft u, door het versturen van dit formulier, mits anders aangegeven in het opmerkingenveld basketballvereniging Crackerjacks uit Amersfoort toestemming om via automatische incasso de jaarlijkse contributie en kosten te innen. Deze contributie wordt verdeeld over 8 perioden geïnd ten gunste van rekeningnummer NL56 RABO 0144 6783 30. Wanneer u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Wij stellen het zeer op prijs als u hierover eerst in contact treedt met de penningmeester. Vraag uw bank naar de voorwaarden met betrekking tot stornering.

  Voor meer informatie over de contributie en de opbouw hiervan verwijzen we u naar de betreffende pagina of verzoeken we u contact op te nemen met de penningmeester.