Jeugdkamp 2024 was weer fantastisch!

27-05-2024

Bekijk de foto’s die bij het onderstaande verhaal horen!

Vrijdagmiddag verzamelden we ons allemaal bij Stayokay. Terwijl de oudste kinderen zich aanmelden, vulden de jongste hun buikjes met hamburgers, worstjes, saté en stokbrood. Nadat ook de oudste kinderen met volle teugen van het eten genoten hadden begon het echte plezier pas daarna.

Na het eten was het tijd voor bingo. Met enthousiaste kreten en gespannen gezichten luisterden de kinderen “aandachtig” naar de nummers die werden omgeroepen. Er waren verrassende prijzen te winnen, van snoep tot spelletjes tot kleine speelgoedjes, en iedereen hoopte op dat winnende nummer. We hadden gehoopt op droog weer voor de vossenjacht maar helaas waren de weergoden ons niet gunstig gezind. Als alternatief hadden we een pubquiz op het programma voor de kinderen die daar nog energie voor hadden. Teams werden gevormd, hersens gekraakt, en hilarische antwoorden gegeven op allerlei vragen.

De nacht bracht echter de echte uitdaging: slapen. Of beter gezegd, niet slapen. De meeste kinderen gingen veel te laat naar bed, sommigen deden zelfs geen oog dicht.

Zaterdagochtend, na het ontbijt hebben Tasya, Jasmijn, Suus & Jett buiten een spel georganiseerd, het was eindelijk droog!

De middag bracht ons naar sporthal de Engh. Hier wachtten de coaches en een aantal spelers van heren 1 ons op voor een basketball clinic. Onder hun deskundige begeleiding hebben de kinderen gedribbelt, leren schieten als de pro’s en flink moeten samenwerken. De inspanning werd beloond met een heerlijke lunch: patatjes!

De dag werd afgesloten met een verfrissende duik. Het zwembad was gevuld met lachende gezichten, spetterend water en bommetjes vanaf de kant. Moe maar voldaan, keerden we terug naar Stayokay, met dank aan de vele rij-ouders!

Dit jeugdkamp zal nog lang in onze herinneringen blijven. Nieuwe vriendschappen werden gesmeed, grenzen verlegd en, bovenal, werd er ongelofelijk veel gelachen. Speciale dank aan onze crew: Judith, Helen, Ömer, Ronald, Lionel, Arnaud, Tasya, Jasmijn, Suus, Jett zonder jullie was er geen kamp!

Tot het volgende avontuur!

Pieter & Manon